Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

CORONA informasjon

Etter en periode der butikk og lager har vert nedstengt grunnet korona situasjonen, er butikken nå åpnet, og vi holder fremover åpent i samsvar med helsemyndigheter anbefalinger. Derfor henstiller vi våre besøkene om følgende:

- Respekter karantenebestemmelsene. Er du syk og har symptomer, så ikke kom – vent til du er frisk.

- Vi har satt frem antibak ved inngang. Bruk dette på hender før du entrer inn i butikken, samt også når du går ut fra butikken.

- Hold avstand til andre (minst 1 meter).

Vi følger situasjonen og helsemyndighetenes retningslinjer fortløpende.

Nettbutikksalget har vert operativt i denne perioden der butikken har vert nedstengt, og nettsalg er viktig for oss. Stengingen av den fysiske butikken og lager, var tiltak for å isolere fra og for forebygge smittefare av korona viruset, for å opprettholde sikkert salg fra vår nettbutikk. Det skal være trygt å handle fra oss, nå og fremover, via vår nettbutikk www.depotsjefen.no.

For bestilling, kjøp, henting og levering fremover, gjelder følgende:

1/ Nettbutikken er full operativ og upåvirket av korona situasjonen. Alle kan bestille og handle fra oss via nettbutikken. Naturligvis kan dere sende oss eposter og ringe oss ved spørsmål. Bestillinger blir sendt med Posten som normalt. Vi tar ellers våre forebyggende og beskyttende tiltak ved pakking og ved sending/utlevering av pakker

2/ Personer som bor eller er rundt om her i Haugesund-regionen og omlandet, kan bestille og velge at bestilling kan hentes ved butikken. Pass her på at huke av ved bestillingen, at varer blir hentet slik at frakt ikke blir tillagt. Merk at betalingen skal foretas via nettbank og i forkant før henting, eller med Vipps ved henting. Betaling med kort eller kontant tillates ikke. Tidspunkt for henting av bestillingen legges til butikkens åpningstider. Ønskes andre tider må dette avtales pr. epost/telefon i forkant.

3/ Besøkende i våre åpningstider i butikken, må respektere våre smitteverntiltak mot korona, som beskrevet over. Betaling må foretas med Vipps.

Er det spørsmål til informasjoner over, så kan dette rettes til daglig leder Ingvar Gjerland, ved epost: ingvar@depotsjefen.no eller telefon 52838380. 

Følg også oss på Facebook: https://www.facebook.com/depotsjefen/