Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Om oss

Depotsjefen ble etablert som foretak i 2001 med forretningsformål om oppkjøp og videresalg av militært overskuddsmateriell. Etter hvert har forretningsområdet utvidet ved at vi er blitt forhandler av dagens nye kvalitetsprodukter fra solide produsenter innenfor arbeid, jakt, fiske og friluftsliv.
 
Depotsjefen er lokalisert til Avaldsnes i Karmøy kommune, beliggende like vest for Haugesund. Driftskontoret ligger i Haugesund.

Alt salg legges via nettbutikken. I tillegg åpnes det for at kunder kan få handle ved vårt lager. Lageret er ikke åpningstid, så kunder som skulle ønske å kjøpe varer ved lageret, må i forkant ta kontakt og gjøre avtalt åpningstid. Slik avtalt åpningstid kan gjøres alle dager mandag til fredag etter kl. 18:00, samt lørdag og søndag. Husk at slik avtale bør normalt gjøres ett par dager i forkant. Sendt en epost til: post@depotsjefen.no så avtales tid som passer. 

Depotsjefen satser på å tilby mange spennende produkter, og mer etter hvert. Er ingen stivbeint A4-butikk og tar det som en utfordring å kunne levere produkter som få andre kan levere - men klart, også vi kommer til et punkt der vi heller ikke klarer å finne vare du gjerne skulle trengt.

Depotsjefen forhandler ikke verken våpen eller ammunisjon. Er dette noe du søker etter, så anbefaler vi at du kontakter godkjente våpenforhandlere.