Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

CORONA informasjon - Stenger lagerbutikken

Siste nytt pr. 14. mars 2021; Lagerbutikken stenges midlertidig 

De siste ukene har det skjedd en sterk økning av covid-19 smitteutvikling i Haugesund, dette har spredt seg utover til nabokommunen Karmøy og omliggende kommuner. Og de siste 4-5 dagene har det vert sterk økning av smittetilfeller, og dette gir en bekymrende situasjon. Helse skal prioriteres og beskyttes. 

På grunn av denne covid-19 utviklingen, har Depotsjefen bestemt å stenge lagerbutikkutsalget vårt på Avaldsnes i Karmøy kommune, for besøkende på ubestemt tid fremover. Åpning skjer ikke før smitteutviklingen her på Haugalandet kommer under kontroll.  

Nettbutikken 

Nettbutikken vår holdes operativt og åpen, selv om lagerbutikken nå stenges. Stengingen av den fysiske lagerbutikken, er tiltak for å isolere fra og for å forebygge smittefare av korona viruset, og dertil for å opprettholde sikkert salg fra vår nettbutikk. Det skal være trygt å handle fra oss, nå og fremover, via vår nettbutikk www.depotsjefen.no.

For bestilling, kjøp og levering fremover, gjelder følgende:

1/ Nettbutikken er full operativ og upåvirket av korona situasjonen. Alle kan bestille og handle fra oss via nettbutikken. Naturligvis kan dere sende oss eposter og ringe oss ved spørsmål. Bestillinger blir sendt med Posten som normalt. Vi tar ellers våre forebyggende og beskyttende tiltak ved pakking og ved sending av pakker.

2/ Det kan avtales at bestilling kan hentes ved lagerbutikken. Pass her på at huke av ved bestillingen, at varer blir hentet slik at frakt ikke blir tillagt. Merk at betalingen skal foretas via nettbank og i forkant før henting, eller med Vipps ved henting. Betaling med kort eller kontant tillates ikke. Tidspunkt for henting av bestillingen avtales på forhånd pr telefon. Utlevering skjer ved hovedinngangen. 

Er det spørsmål til informasjoner over, så kan dette rettes til daglig leder Ingvar Gjerland, ved epost: ingvar@depotsjefen.no eller telefon 52838380. 

Følg også oss på Facebook: https://www.facebook.com/depotsjefen/